dimecres, 16 de setembre del 2009

REGENERACIÓ URGENT !!

Ara pluja fina, ara independència. Ara un referèndum pel 2014, ara referèndums als pobles per passat demà. Ara rebutgen una iniciativa legislativa popular per un referèndum per l'autodeterminació, ara impulso referèndums per la independència als pobles que s'hi vulguin sumar. Ara governs amb polítiques socials, ara aliances nacionalistes. Ara Sobirania i Progrés es menja el món, ara fan que el seu propi món l'autodigereixi.

No m'agrada que els dinosaures de sempre ens facin servir d'escolanets.

Carles Móra: 'Votaria una candidatura independentista encapçalada per Joan Laporta'

El batlle d'Arenys de Munt ha participat avui en un xat amb els lectors de VilaWeb

El batlle d'Arenys de Munt, Carles Móra, ha dit avui, en un xat amb els lectors de VilaWeb (llegiu-lo sencer i veieu l'entrevista amb VilaWeb TV), que veuria bé i que votaria una candidatura encapçalada per Joan Laporta que l'endemà de guanyar les eleccions proclamés la independència. 'La gent necessita confiar en les persones i el nostre poble a voltes té justificadament l'autoestima molt baixa. Hem de ser decidits i anar per feina, que n'hi ha molta a fer i els Països Catalans s'ho valen', ha afegit.

Móra considera que cal una regeneració política que ha de començar des de la base social. També ha parlat de Reagrupament; ha dit que li agradava molt el moviment liderat per Joan Carretero 'perquè vol assolir la independència i la regeneració política'.

El batlle d'Arenys de Munt explicat en el xat com va viure tot el procés que va portar el poble a ser el primer municipi del nostre país a votar en referèndum sobre la independència de Catalunya i de quin camí es pot seguir d'ara endavant, després d'aquest primer pas.