diumenge, 17 de maig del 2009

On son les manifestacions, les protestes, les peticions de cancelació de tots els acords comercials i culturals amb Sri Lanka?.

Pijo-progres, pacifistes, no-violents, solidaris i babaus de tot el món, uniu-vos !!.
Tal com vau fer fa uns mesos, però espavileu-vos i feu via, si no quan arribeu ja no quedaran ni les mosques.
Em pregunto com és que ara no es belluga ningú, per què deu ser, quin és el misteri?. També és la crisi?. Noorrrrrrrrr. Ah!, alerta!!, ja està!!. Israel no hi té res a veure i no cal prestar-hi atenció.




VILAWEB, DILLUNS, 11/05/2009 - 11:44h

L'ONU denuncia un 'bany de sang' a Sri Lanka.

El cap de setmana ha mort tres-cents setanta-vuit civils, més de cent dels quals són xiquets

Un 'bany de sang'. Així ha qualificat Gordon Weiss, portaveu de l'ONU, l'atac de l'exèrcit de Sri Lanka a la guerrilla Tàmil durant el cap de setmana. S'han mort tres-cents setanta-vuit civils, més de cent dels quals són xiquets, segons el metge Shanmugaraja. De ferits,n'hi ha un miler. Els Tigres de l'Alliberament de la Terra Tàmil (LTTE) han culpat el govern de l'atac. L'acusen, a més, de limitar i negar el subministrament de medicines i aliments.

El ministre de Defensa, en canvi, ha dit que és el LTTE qui ataca els civils que són a la seva àrea de control per tal d'incitar la comunitat internacional a intervenir-hi.
Lawrence Christy, cap d'organització per a la Rehabilitació dels Tàmils (TRO) ha denunciat la mort de tres mil dos-cents civils des d'ahir a la tarda i ha demanat una intervenció internacional que aturi 'el genocidi'.
Segons fonts diplomàtiques, el consell de seguretat de l'ONU es reunirà avui amb els ministres d'exterior de Gran Bretanya i l'estat francès. El consell no es posa d'acord sobre si intervenir-hi o no.
En el decurs del conflicte, que ja vint-i-cinc anys que dura, s'han mort més de setanta mil persones. Els Tàmil, que representen un 15 per cent de la població, reclamen la independència del nord-est de l'illa de l'Índic.